Asiantuntijamme varmistavat, että ympäristösi on turvallinen. Huolehdimme järjestelmäsi toimintakyvyn säilymisestä tilanteesta riippumatta, myös ääriolosuhteissa.

 

Finceptum

Finceptum on tietoturvan ja IT-automaation ammattilainen. Meillä on kokemusta ja näkemystä ohjelmistoliiketoiminnasta, IT-palvelujen tuottamisesta sekä turvallisten, automatisoitujen ja luotettavien IT-järjestelmien toteuttamisesta. Olemme hioneet erikoistumisalueemme palvelut korkealaatuisiksi, sillä uskomme, että osaaminen ja onnistuminen ovat systemaattisen työn tulosta.

Asiakkaamme tuottavat IT-palveluja omille asiakkailleen suosittelemillamme teknologioilla ja ohjelmistoilla, joilla he ratkaisevat pilven, automaation ja kyberturvallisuuden haasteita. Uskomme, että digitalisoituneessa tulevaisuudessa palvelujen korkea automaatioaste on edellytys menestykselle, oli kyse palvelujen toimittamisesta tai tietoturvasta. Ymmärrämme palvelutuotannon kiemurat ja hallitsemme tuotteistuksen, kaupallistamisen ja markkinoille viennin. Henkilöstöämme motivoi parhaiten onnistuminen hankkeissa, joissa yhdistetään ohjelmistot ja palvelut käyttäjälle menestyksekkäästi.

Toteutamme hankkeet usein yhdessä ohjelmisto- ja asiantuntijakumppaniemme kanssa, tuloksena on turvallisempia ja tehokkaampia IT-palveluja. Autamme palveluja tuottavia asiakkaita onnistumaan etsimällä hankkeisiin sopivimman teknologian ja tarjoamalla oman osaamisemme hankkeen käyttöön.

 

KUMPPANUUS

Finceptum haluaa ymmärtää liiketoimintaasi, jotta ratkaisumme auttavat sinua palvelemaan asiakkaitasi paremmin.
 

TEKNOLOGIA

Suosittelemme hankkeissa avoimia ratkaisuja ympäristösi kehittämiseen taataksemme valinnan vapauden nyt ja myöhemmin
 

TUKI

Tuki on lähelläsi. Tarjoamme kumppaniemme kanssa tarvitsemasi tuen ja palvelut.