Datalounges tarjoaa yrityksille mahdollisuuden ostaa pilvi-infrastruktuurin yritystason tukipalveluilla sekä avoimen lähdekoodin OpenStack-rajapinnoilla. Datalounges on käyttänyt yhtiön perustamisesta lähtien SUSE OpenStack Cloudia. Valintaan vaikutti aikoinaan myös jakelun luotettavuus, hyvä paikallinen tuki, joustavat yhteistyömallit ja tuki OpenStack-rajapinnoille. Yrityksen konesalit ovat Virossa ja Suomessa.

Kokonaisvaltainen hosting-palvelu OpenStack teknologiaa hyödyntäen

Datalounges on panostanut joustavien pilviratkaisujen kehittämiseen sekä korkeaan osaamiseen perustuvien lisäarvopalveluiden tuottamiseen. Sen liiketoiminnan vuosittainen kasvu on ollut jopa 150 prosenttia.

”Kilpailu on pilvi-infrastruktuuripalveluissa todella kovaa. Me olemme vastanneet kilpailuun hosting-palveluitamme kehittämällä sekä tarjoamalla yhä kokonaisvaltaisemman palvelukokonaisuuden”, kertoo Kankaala. ”Ohjelmistotaloille tarjoamme sovellusten kehitykseen tarvittavan infrastruktuurin, verkot ja jopa ohjelmointia. Teemme avoimia rajapintoja sovelluskehitykseen ja tarjoamme helpon tavan hyödyntää pilven ominaisuuksia.”

Datalounges konsultoi myös globaaleja pilvipalveluita tarjoavia IT-palvelutaloja. ”Suomessa on yhä enemmän kysyntää OpenStack-osaamiselle. Kouluttaudumme ja testaamme koko ajan uusia ratkaisuja, jotta voimme kehittää palveluitamme yhä paremmaksi.

Olemme etulinjassa rakentamassa yrityksille uuden sukupolven OpenStackiin perustuvia ympäristöjä.”

Ohjelmisto-ohjattua tallennusta edullisesti, nopeasti ja skaalautuvasti

Datalounges käyttää tänä päivänä myös ohjelmisto-ohjattua SUSE Enterprise Storage -ratkaisua.

”Perinteisen tallennuksen lisäksi käytämme ohjelmisto-ohjattua tallennusta virtuaalikoneiden alustaympäristöissä sekä objektitallennuksessa. Cephiin perustuva SUSE Enterprise Storage tarjoaa hyvin edullista tallennusta sekä yhteensopivuutta Amazon S3 -pilvitallennukseen”, kertoo Kankaala.

OpenStack on Kankaalan mukaan korvaamassa perinteistä virtualisointimallia. ”Hallittavuus viedään uudelle tasolle, ja pilvet voivat laajentua automaattisesti ohjelmisto-ohjattuja verkkoja sekä tallennusta hyödyntäen. Harva uskoi kaksi vuotta sitten OpenStackiin, mutta tilanne on muuttunut nopeasti. OpenStackin suosio kasvaa nyt erittäin nopeasti, ja me olemme tämän kehityksen etulinjassa.”

SUSE on meille erittäin tärkeä kumppani, ja olemme saaneet heiltä apua liiketoimintamme kehittämiseen yhtiömme perustamisesta lähtien.”

Datalounges kehittää ja uudistaa palveluitaan koko ajan sekä hyödyntää SUSEn ratkaisuja.

”SUSE Enterprise Storagen parhaita puolia ovat ehdottomasti jäätävän suuri skaalautuvuus. Voimme
tarjota asiakkaillemme todella edullista levytilaa ja samalla erinomaisen suorituskyvyn. Olemme vieneet tallennuksen kustannustehokkuuden uudelle tasolle.

SUSE panostaa tallennusratkaisunsa kehityksessä luotettavuuteen ja nopeuteen, ja me saamme olla kehitystyössä myös mukana. SUSE Enterprise Storagen luotettavuus on jo nyt hyvällä tasolla, ja sitä voidaan käyttää myös kriittisissä ympäristöissä. Ceph laskee
datan varmistuskustannuksia.”

Datalounges tarjoaa asiakkailleen web-käyttöliittymän ja tukipalvelut. ”Asiakkaamme voi hallita käyttöliittymän kautta tehokkaasti suuriakin pilviympäristöjä, kattaen palvelimet, verkot ja palomuurit. OpenStackia hyödyntämällä yritykset voivat hyödyntää omia IT-osaamisresurssejaan tuottavammin.

OpenStack tarjoaa runsaasti rakennuspalikoita tulevaisuuden elastisten pilvien rakentamiseen, ja siihen käytämme myös SUSEn ratkaisuja. Pilven laajentaminen ja hallinta tehdään ohjelmistokerroksen kautta, jolloin asiakkaamme saavat pilvestä paljon enemmän irti.”

Lue lisää:

SUSE Enterprise Storagesta

SUSE OpenStack Cloud

Datalounges Oy

SUSE koulutukset

 

 


Jätä yhteydenottopyyntö tai soittopyyntö, otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Ota yhteyttä