Konsultointi

Finceptum on kokenut tietoturvan ja IT-automaation ammattilainen. Autamme teitä yhdessä rakentamaan turvallisempia ja tehokkaampia IT-palveluita, joista on hyötyä liiketoiminnalle. Asiantuntijamme tukevat palveluiden suunnittelussa, toteutuksessa ja käyttöönotossa. Tarvittaessa meiltä löytyy osaajia myös pidempiaikaisiin hankkeisiin.

Olipa kyse pilvipalvelun käyttöönotosta tai IoT-laitteiden tietoturvaamisesta asiantuntijamme auttavat teitä näiden haasteiden ratkaisemisessa. Hankkeet viedään asiantuntevalla ja joustavalla tavalla ketterästi maaliin. Tutustu alla valmiisiin ratkaisuihimme Linux- ja tietoturva-alueella tai kysy teille räätälöitävästä ratkaisusta lisää.

Tutustu palveluihimme

Finceptum OpenStack

  • OpenStack privaattipilven käyttöönoton ei tarvitse olla vaikeaa. Olemme määritelleet käyttöönottopalvelun, joka kattaa kaikki tarvittavat toimenpiteet, joilla saatte teknologiasta kaiken hyödyn heti käyttöönne. Pilviteknologian pohjana käytämme SUSE OpenStack Cloud -tuotetta.

Finceptum Linux-hallinta

  • Muunna nykyinen Linux-ympäristösi hyvin hallituksi Finceptumin Linux-hallinnan avulla. Saat automatisoinnin edut sekä kohennettua tietoturvaa. Käyttöönotto sisältää yhdessä määritellyt käyttötapaukset sekä dokumentoinnin. Käytämme hallintatuotteena SUSE Manageria, joka tukee SUSE ja Red Hat -pohjaisia jakeluita.

Finceptum Turvallinen tiedostojenjako

  • Yrityksenne oma, tietoturvallinen dropbox. Microfocus Filr nivoutuu saumattomasti olemassaolevaan ympäristöönne, ja tuo käyttäjienne nykyiset tiedostot kaikille laitteille ilman kolmannen osapuolen palveluita. Palvelu on otettavissa käyttöön todella nopeasti, vajaassa päivässä.

Jätä yhteydenottopyyntö tai soittopyyntö, otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Ota yhteyttä