Muutamme asiakkaidemme maailmaa

Myymme konsultointia, ohjelmistoja ja koulutusta, jotka muuttavat asiakkaidemme toimintaympäristön turvallisemmaksi.

Miten toimimme

Toimintamme perustuu vahvaan osaamiseen ja kumppaniyhteistyöhön tarkoin valituilla teknologia-alueilla. Jokaisella tekijällämme on yli 10 vuoden kokemus konesalin automaatiosta, ohjelmistoista, tietoturvasta ja identiteetin hallinnasta.


Näin autamme asiakkaitamme

Toimitamme luotettavia ja avoimia infrastruktuureja kaikille IT-palveluille. Johdamme toimituksia kokonaisvaltaisesti tai rajatun alueen vastuuta kantaen osana monitoimittajatiimiä. Ulkoisena kumppanina näemme puuttuvat palat ja varmistamme projektin menestyksen, johon päivittäisen liiketoimintasi paineet eivät vaikuta.

Koulutuspalvelummet tukevat Micro Focus/NetIQ ja SUSE -ohjelmistojen käytön tai käytön tehostamisen projekteja. Räätälöimme koulutuksia käyttäjäryhmiesi tarpeiden ja yritystoimintojesi mukaan. Näin varmistamme koulutuksista saamanne hyödyn ja tehostamme ohjelmistojen käyttöä merkittävästi.

Edustamamme ohjelmistot, Micro Focus/NetIQ ja SUSE ovat omilla alueillaan toiminnallisuudeltaan markkinoiden parhaita. Huolehdimme niiden käyttöönostosta omien tai kumppaneidemme korkealaatuisilla palveluilla. Ohjelmistomyyntimme tärkein päämäärä on täyttää asettamanne liiketoiminnalliset, strategiset ja laadulliset vaatimukset.Jätä yhteydenottopyyntö tai soittopyyntö, otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Ota yhteyttä