SUSEtoberfest viettää tänä vuonna 5-vuotis juhlavuottaan ja kuten aina, toteutuksiaan on esittelemässä joukko eturivin kokeneita asiantuntijoita, jotka ovat ottaneet käyttöön SUSE -teknologioita Suomessa.

Luomme mielenkiintoisen katsauksen uusiin toteutuksiin niin pilviympäristöissä kuin asiakkaidemme omissa konesaleissa. Asiakaspuheenvuorot tulee antamaan Telia, Tieto Oyj sekä Metropolian Ammattikorkeakoulu. Muissa asiantuntijapuheenvuoroissa käsitellään Linuxin tietoturvaa sekä paneudutaan SUSE-teknologian tulevaisuuden näkymiin.

SUSE Suomi on joka vuosi toteuttanut myös Linux-tutkimuksen, jossa on käyty läpi suomalaisten yritysten linuxin ja avoimen lähdekoodin käyttöä. Mielenkiintoista on ollut nähdä miten nopeasti trendit ja käytetyt teknologiat ovat muuttuneet sekä se, kuinka IT-infrastruktuureja rakennetaan sekä ylläpidetään Suomessa. Uusimmat Linux-tutkimuksen tulokset esitellään myös tapahtumassa.

SUSEtoberfesteillä yhdistyy fakta ja huvi!

SUSEtoberfest -tapahtuman nimi juontaa juurensa SUSEn saksalaisiin juuriin ja Oktoberfest -festivaaleihin. SUSEtoberfest on tunnettu tapahtumana, jossa yhdistyy fakta ja huvi. SUSEtoberfest-tapahtuma kokoaa yhteen aina vuoden saavutukset, asiakkaiden onnistumiset SUSE-teknologialla sekä teknologian parissa työskentelevät asiantuntijat. Kun viimeinen puheenvuoro on pidetty, siirrytään nauttimaan Oktoberfest hengessä hyvästä ruuasta, juomasta sekä tunnelmasta!

Luvassa on siis tänäkin vuonna erittäin mielenkiintoinen SUSEtoberfest-tapahtuma! Katsastamme mielenkiintoiset Linux-hankkeet Suomesta ja kuulemme privaattipilvien, konttien, ohjelmistopohjaisen tallennuksen ja automaation teknologioista. Esillä olevia teknologioita ovat mm. Openstack, Kubernetes, Ceph ja Saltstack.

Tervetuloa mukaan mielenkiintoiseen Linux -ja konesalitapahtumaan 7.9.2017 kello 12.30 - 17.00, illallinen 17.00 - 22.00, Kulttuuritehdas Korjaamolle, Töölönkatu 51 a - b, Helsinki

Osallistu tästä mukaan!
 


Jätä yhteydenottopyyntö tai soittopyyntö, otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Ota yhteyttä