Vuosikymmenen ajan olemme tarjonneet Linux- ja tietoturvakoulutusta ja kursseja ITC-alan ammattilaisille.

Mottomme: Kouluttautuminen kannattaa aina toteutetaan kurssiosallistujille joka kerta.

Miksi tulla mielummin koulutusluokkaan eikä osallistua esimerkiksi netissä järjestettäviin koulutuksiin?

Kaikkein tärkein syy on site -koulutukseen osallistumisessa on huikean paljon paremmat komminikointimahdollisuudet – ei pelkästään kouluttajan kanssa, vaan myös muiden kurssilaisten kanssa, sillä vaikka jokainen tietojärjestelmä on yksilöllinen, niissä on aina paljon samanlaisuutta ja monistettavia mahdollisuuksia. Henkilöltä henkilölle -tyyppinen koulutus on myös aina yksilöllisempää ja osallistujan huomioivampaa.

Toinen oleellinen hyöty oikealle kurssille osallistumisessa on se, että jos asioita tehdään omassa toimipisteessä, kurssi poikkeuksetta keskeytyy oman yrityksen tietoteknisten ongelmien takia.

Kolmas ja myös erittäin oleellinen syy on se, että henkilökohtainen koulutus ja auttaa aina paremmin sisäistämään käsiteltävän aihealueen.

Päättäjän kannalta koulutus voi tuntia kalliilta, mutta se on kuitenkin sijoitus, joka kannattaa tehdä. Vai kuka päättävässä asemassa oleva haluaisi järjestelmiään yllä pidettävän ns. vasemmalla kädellä? Oikein tehdyt määrittelyt ja toteutus edesauttavat järjestelmien ylläpidon helpottamisessa, mutta etenkin ongelmatilanteissa nopea ja oikea toiminta säästää selvää rahaa – ja heti.

Millaiset tiedot ja taidot kehittyvät koulutuksissamme?

Kursseillamme perehdytään käyttöjärjestelmien ja järjestelmäsovellusten toiminnan ymmärtämiseen ja niiden hallitsemiseen sekä normaali- että mahdollisissa vikatilanteissa. Kursseilla käsiteltyjen teoriaosuuksien jälkeen tehdään aiheeseen liittyviä harjoituksia, joiden avulla kohennetaan ns. näppituntumaa. Kurssilaisten palautteiden perusteella hands on -harjoitukset ovat käytännön työn kannalta hyödyllisiä.

Millaisia koulutuksia tarjoamme

Kurssivalikoimamme koostuu päämiestemme (SUSE, Micro Focus) tarjonnasta. SUSE-kurssit lähetevät käyttöjärjestelmäkoulutuksesta, jotka sisältävät yleisimmät Linux-alustalla käytettävät palvelut. Administrator ja advanced administrator -tasoisten käyttöjärjestelmäkoulutuksen lisäksi tarjonnassamme on pilvipalveluihin, levyjärjestelmiin, klusterointiin, keskitettyyn järjestelmähallintaan liittyviä kursseja. MicroFocus-koulutukset liittyvät identiteetin hallintaan, lokien hallintaan, keskistettyyn työasemahallintaan jne.

Järjestämme myös räätälöityjä koulutuksia asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti esimerkiksi poimien kurssimateriaalista asiakasta kiinnostavat aihealueet tai keskittymällä Linux-kursseilla yleiskäyttöisiin toimintoihin.

Kenelle Finceptum Oy:n tarjoamat koulutukset sopivat?

Kurssimme sopivat lähinnä tietojärjestelmien käyttö- ja tietojärjestelmien sekä tietojärjestelmäsovellusten ylläpitäjille tai IT-osastojen vastuuhenkilöille. Kursseja on eritasoisia työuransa alussa olevien ylläpitäjien perus- ja administrator-kursseista jo vuosia alalla työskennelleiden asiantuntijoiden advanced-kursseihin. Eräs kurssiemme lähtökohta on sertifiointitesteihin valmistaminen. Testit ovat pääosin “on line hands on” -testejä, joissa todennetaan osaamista, ei ulkolukutaitoa.

Kurssien kouluttajana toimii Petteri Hakkarainen, jolla on yli 20 vuoden työura konsulttina ja kouluttajana. Viimeisin sertifiointi on OpenStack-pilviratkaisuista.

Perustiedot koulutusluokasta:

  • Koulutuspaikkoja: 12

  • Koulutuksessa käytettävät työasemat: 8 corea, 64 GB muistia ja SSD-levyt.

  • Sijainti: Leppävaarassa, osoitteessa Linnoitustie 4 B

Tututstu koulutustarjontaamme: https://koulutus.finceptum.fi

Oletko jo käynyt kursseillamme ja haluat antaa palautetta? Se onnistuu oheisesta linkistä: https://goo.gl/forms/l3FBseaRpO0IZwbm1


Jätä yhteydenottopyyntö tai soittopyyntö, otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Ota yhteyttä