Ne olivat erinomaiset 10 vuotta! Finceptum on toiminut maayhtiönä ja edustanut menestyksekkäästi ensin Novell-, sitten NetIQ- ja myöhemmin SUSE- ja Micro Focus -teknologioita Suomessa. Vuonna 2017 hyvin toiminut konsepti laajennettiin kattamaan myös Norjan markkinat. Vuosi 2018 oli molemmilla markkinoilla erittäin onnistunut – ennätysmyynnin lisäksi asiakastyytyväisyystutkimus antoi sekä SUSE- että Micro Focus -liiketoiminnoille huomattavasti toimialan keskiarvoa korkeammat NPS-arvot.

Vuoden 2019 alussa Finceptum-liiketoiminta muuttuu merkittävästi SUSE- ja Micro Focus -yhteistyön päättyessä kalenterivuoden ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Samalla Finceptum lopettaa SUSE- ja Micro Focus -koulutuspalvelut Suomessa.

Finceptum on ollut toimintavuosiensa aikana onnekas monella tavalla. Sekä Suomessa että Norjassa töitä ovat tehneet omien alojensa parhaat ammattilaiset, jotka ovat mahdollistaneet kasvun ja menestyksen. Yrityksellä on ollut etuoikeus ja onni työskennellä markkinoiden kyvykkäimpien kumppanien kanssa, joilla on ollut uskallusta ja tahtoa toteuttaa omilla alueillaan edistyksellisimpiä ja menestyneimpiä palveluja! Erityisesti haluamme kuitenkin käyttää tämän tilaisuuden kiittääksemme asiakkaitamme, jotka ovat luottaneet Finceptum-yhteistyöhön rakentaessaan parhaita tietoturva- ja konesalitoteutuksia maailmassa. Finceptumille on ollut erityinen kunnia tehdä töitä kanssanne.

Joten takana on erinomaiset 10 vuotta. Kiitos yhteistyöstänne!

Vuosi 2019 on Finceptumilla muutosten vuosi, kun luovumme ohjelmistojakelusta ja keskitymme uusiin teknologioihin, sekä niihin liittyviin palveluihin. Takaamme, että tiedossa on mielenkiintoisia asioita; seuraamalla Finceptum.fi- ja Finceptum LinkedIn -sivustoja pysyt ajan tasalla suunnitelmistamme liittyen konesaliteknologioihin sekä koneiden ja laitteiden tietoturvaan.

SUSE-asiakkaille ja -yhteistyökumppaneille on erinomaisia uutisia! SUSE tekee merkittävän investoinnin Suomeen avaamalla uuden maayhtiön, jossa tutut yhteyshenkilönne jatkavat SUSE-yhteistyötä kanssanne. Nyt on parempi tilaisuus kuin koskaan investoida SUSE-yhteistyön kehittämiseen.
 

Espoossa 24.1.2019.
 

Finceptum Oy
Kim Aaltonen
Toimitusjohtaja

kim.aaltonen@finceptum.fi
+358 40 7567929


Jätä yhteydenottopyyntö tai soittopyyntö, otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Ota yhteyttä